|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JMW
|
Wysłany: 2010 07 19 09:03 Temat postu: ssanie i opętanie przez istoty niecielesne |
|
|
Anthony, o którym już wspomniałem, zwrócił moja uwagę na sprawę opętania i ssania energii od ludzi w czasie zebrań. Dotyczy to różnych zgromadzeń ludzi, nawet (a może szczególnie) tych rozumianych jako "duchowych", "rozwojowych", np. "grupowe medytacje", "warsztaty", "msze święte".
Co wtedy może dziać się? Anthony zaobserwował, że w czasie takich spotkań przychodzą istoty, żeby pożywić się energią, którą czerpią m.i. z okolicy 2 i 3 czakry, nawet przyklejają się tam. Zdarza się też, że one przychodzą, bo zawarły umowę z prowadzącym, że będzie organizował grupy dla nich. Takie umowy są zawierane, rzeczywiście, czasem jednak nieświadomie, np. we śnie, a potem człowiek tego nie pamięta.
Więcej na ten temat może zawrę w obecnie pisanej książce; teraz w dużym skrócie: zwracaj uwagę na to, z kim bierzesz udział w spotkaniach, kto je prowadzi, no i najważniejsze, bądź świadom swojej Mocy Wewnętrznej, czyli bądź oparty na JA. Dzięki temu możesz utrzymywać wokół siebie potężną barierę, np. ze Światła, którą tacy goście nie będą w stanie pokonać, nawet nie będą się do ciebie zbliżali.
http://jakane.cc/blog/?p=108
Możesz użyć tłumacza, jednego z wielu w internecie, np http://translate.google.pl/
(tak wygląda wtedy adres odnośnika:
http://translate.google.pl/translate?js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fjakane.cc%2Fblog%2F%3Fp%3D108&sl=en&tl=pl ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fakir
|
Wysłany: 2010 07 19 18:42 Temat postu: |
|
|
Moc zabezpieczająca to jest to . Bardzo fajną techniką z Huny jest tworzenie przestrzeni harmonii w okół siebie , zawraca się uwagę by nie tworzy zabezpieczeń z zamiarem "niech chroni mnie od zła " bo to już uruchamia programik walki - w zamian : w okół nie pojawia się przestrzeń harmonii wszędzie gdzie jestem tworzy się harmonia ,pokój i co tam sobie tylko kto zażyczy:) .
Jeśli chodzi o tłumaczenie to ja w tzm celu korzystam z bezpłatnej przeglądarki Google Chrom która ma wbudowanego tułacza prawie wszystkich języków |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2010 07 20 12:48 Temat postu: |
|
|
szczerze to pierwsze rzeczy słysze o czym tu piszecie ale zawsze intuicyjnie odpychalo mnie od przeroznych zgromadzen czyli mszy pielgrzymek wspólnych medytacji oddawania czesc itd nie wiem czemu czulem sie jakis wyssany z mojego wlasnego ja i slepo podarzajacy za tłumem zreszta ja zawsze czuje jakies odizolowanie od reszty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bacchante
|
Wysłany: 2010 07 22 09:34 Temat postu: |
|
|
Jeśli każdy tworzy swoją rzeczywistość, to skoro jeśli ja nie przyjmuję tych istot do wiadomości to ich nie ma, tak? To czym się tu przejmować... :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2011 10 11 12:44 Temat postu: |
|
|
jmw zwracam sie do ciebie o pomoc jakże też do innych forumowiczów, mianowicie moja kuzynka od dłuższego czasu walczy z natręctwami z moich wniosków wynika że jest opętana lub męczona przez dusze zmarłej z rodziny lub demony , ostatnio jest coraz gorzej po kilku latach prób walki jezdżenia po lekarzach egzorcystach moja ciotka z braku sił i możliwości opieki nad nią za dnia chce oddać ją do zakładu zamkniętego , jmw jak jej pomóc? do kogo mógł bym wysłać moją ciotkę z kuzynką ?? to bardzo dobra dziewczyna zarówno ona jak i jej rodzina to bardzo dobrzy ludzie a ja nienawidze być bezradny>?? czy ty jmw po rozmowie z nimi mógł byś stwierdzić co jest z nią nie tak wyczuć problem ?? moja ciotka z chęcią odwiedzi kogokolwiek nawet do do ciebie mogła by sie pofatygować na rozmowę pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2011 10 11 20:51 Temat postu: pomoc |
|
|
Sportowiec napisał: | jmw jak jej pomóc? do kogo mógł bym wysłać moją ciotkę z kuzynką ?? | Twojej kuzynki nie znam i nie czuję jej teraz. Zastanawiam się, kto może jej pomóc. Proponuję, żebyś poszukał także w innych miejscach i popytał w tak zwanych środowiskach ezoterycznych. Ja mogę zaproponować, żebyś zadzwonił do Jolanty Żytkiewicz +48 228127348.
Sportowiec napisał: | czy ty jmw po rozmowie z nimi mógł byś stwierdzić co jest z nią nie tak wyczuć problem ?? | Tego nie wiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2011 10 11 22:59 Temat postu: |
|
|
dziekuje jmw rozumiem ze wizyta u ciebie by nic nie dała??nie chce ci tez robić problemu, czy dzwoniąc do tej kobiety powołać sie na ciebie powiedzieć ze od ciebie mam numer i przedstawić jej sytuacje?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2011 10 12 08:52 Temat postu: |
|
|
Tak, dzwoniąc do Jolanty powiedz jej, że ja podałem ci jej numer telefonu mając nadzieję, że ona pomoże wam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2011 10 12 23:17 Temat postu: |
|
|
dziekuje ci bardzo napisze jak sie to rozwineło poźniej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wyspa

|
Wysłany: 2011 10 14 02:20 Temat postu: |
|
|
Niech kupi sobie to:
http://allegro.pl/65199-krzyz-papieski-chromowany-14-5cm-scienny-i1835920323.html
i niech nosi na łańcuszku na szyi... nie wiem na ile jej to pomoże bo nie opisałeś zbyt dokładnie jak jej ataki dokładnie wyglądają... ale mi to pomogło na hipnozy w biały dzień... powodowane atakami złych bytów... domyślam się, że jak jest atakowana również w nocy to też jej to lekko pomóc powinno...
ja sam noszę taki tylko centymetr mniejszy... wiem, że spore są to rozmiary ale warto... no i niech się całkowicie odda Jezusowi...
jeżeli to są ataki demonów to leków niech nie bierze... i nie oddawaj jej nigdzie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pielgrzym
|
Wysłany: 2011 10 14 22:39 Temat postu: |
|
|
Witaj Sportowcu, mozesz podac wiecej informacji o tym w jaki sposob manifestuja sie ataki a bedzie nam latwiej przekazac odczucia.
Takze istotnymi wskazowkami moga byc:
- zazywane teraz lub w przeszlosci leki i lub narkotyki (zwlaszcza syntetyczne)
- sklonnosci do spozywania konkretnych pokarmow (cukry, mleko)
- przechodzone choroby w dziecinstwie
- znaki specjalne na ciele, pieprzyki,myszki, znaczne guzki
- wszystko co odczujesz jako istotne
Zadbaj w miare mozliwosci aby kuzynka spedzala mozliwie duzo czasu na sloncu i swiezym powietrzu.
Tutaj przydatne informacje na temat obrony psychicznej:
http://www.astraldynamics.pl/dzial-8,,,.html
modlitwa czyni cuda,
silnej woli i pokoju w sercu, Misha |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2011 10 17 15:48 Temat postu: |
|
|
Sportowiec napisał: | dziekuje ci bardzo napisze jak sie to rozwineło poźniej |
rowniez mozesz sie poradzic Anny Atras (http://annaatras.com/)
nie trzeba do niej jechac, wystarczy przeslac zdjecie. powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pielgrzym
|
Wysłany: 2011 10 18 15:32 Temat postu: |
|
|
newgargamel napisał: | rowniez mozesz sie poradzic Anny Atras (http://annaatras.com/)
nie trzeba do niej jechac, wystarczy przeslac zdjecie. powodzenia! |
Dziekuje z calego serca newgargamel! - wskazales mi wspaniale zrodlo inspiracji i pieknych modlitw ktorych tak bardzo teraz potrzebuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2011 10 19 10:27 Temat postu: |
|
|
pielgrzymie objawy zna tylko ciotka nie ujawnia ich od tak ale sa typowe dla opętań i nagłe w domu bez narkotyków i przemocy wszystko stalo sie z dnia na dzień , new gargamel co do strony której mi podałeś kiedyś z jmw poruszaliśmy temat ludzi pracujących ze zdjęciami i energią jmw czy znasz może te kobietę czy któryś z was korzystał z jej usług pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2011 10 19 10:32 Temat postu: |
|
|
Sportowiec napisał: | newgargamel co do strony której mi podałeś kiedyś z jmw poruszaliśmy temat ludzi pracujących ze zdjęciami i energią jmw czy znasz może te kobietę czy któryś z was korzystał z jej usług pozdrawiam |
tak, znam Anke osobiscie i sam zamawialem u niej egzorcyzmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2011 10 19 11:07 Temat postu: jej |
|
|
Sportowiec napisał: | jmw czy znasz może te kobietę czy któryś z was korzystał z jej usług pozdrawiam | Jej nie znam i nie wiem, co może zrobić. Może newgargamel więcej powie o tym, skoro korzystał z jej usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2011 10 19 12:41 Temat postu: Re: jej |
|
|
JMW napisał: | Sportowiec napisał: | jmw czy znasz może te kobietę czy któryś z was korzystał z jej usług pozdrawiam | Jej nie znam i nie wiem, co może zrobić. Może newgargamel więcej powie o tym, skoro korzystał z jej usług. |
po prostu polecam. temat jest dla wiekszosci niezrozumialy wiec nie ma co sie rozpisywac... |
|
Powrót do góry |
|
 |
AleX
|
Wysłany: 2011 11 11 22:10 Temat postu: |
|
|
Dla zainteresowanych więcej na ten temat w książce Anny Atras i Leszka Żądło "Egzorcyzmy i ochrona przed atakami psychicznymi". Opisują ten temat wyczerpująco i bardzo fachowo, można ją znalesc w sieci. Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
hunab-ku

|
Wysłany: 2011 11 14 10:28 Temat postu: |
|
|
leszek żądło to sam jeden wielki atak psychiczny ...  |
|
Powrót do góry |