|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JMW
Dołączył: 13 Sty 2003 Posty: 1760 Skąd: Nowa Zelandia, Niemcy, Polska, Brazylia, Chiny
|
Wysłany: 2014 11 10 19:10 Temat postu: >> INEDIA, NIEJEDZENIE, POST << |
|
|
Książka "INEDIA, NIEJEDZENIE, POST", wydana w listopadzie 2014, jest do pobrania tutaj:
http://niejedzenie.info/tekst/InediaNiejedzeniePost.pdf
Plik ten będzie wielokrotnie aktualizowany -- głównie błędy będą poprawiane.
Pomyśl, czy ktoś z twoich znajomych poszukuje informacji zawartych w tej książce -- możesz przekazać dalej ten odnośnik.
Proszę, jeżeli znajdziesz błędy, napisz do mnie i wskaż mi je, żebym mógł poprawić.
----------
Jako autor, będę wdzięczny ci za wsparcie.
.
.
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Immortal

|
Wysłany: 2014 12 22 21:35 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Ile razy spotkałeś się z ludźmi, którym dostarczono „niepodważalne dowody” na jakiś fakt a ci nadal nie wierzyli? Ludzie, którzy postanowili udowodnić, byli pewni swoich dowodów, a mimo tego nie przekonali innych, nawet kiedy wszystko było jasne jak czarne na białym. |
Joachimie, proponuję Ci zmienić końcówkę zdania
Cytat: | Studiowanie fizyki, świętej geometrii, chemii, elektroniki i informatyka pozwala lepiej poznawać ciało i umysł człowieka. Z drugiej strony, im bardziej te badania są zaawansowane, tym naukowiec jest bardziej skłonny przyznać: “Wiem, że nic nie wiem.” |
Chcę pomóc Ci wyeliminować błędy
Cytat: | Zatem mogę w powiedzieć, że kiedy prowadzę SŻBJ, zanieczyszczam przyrodę w przybliżeniu sto razy mniej. |
Ostatnio zmieniony przez Immortal dnia 2014 12 22 22:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
Dołączył: 13 Sty 2003 Posty: 1760 Skąd: Nowa Zelandia, Niemcy, Polska, Brazylia, Chiny
|
Wysłany: 2014 12 22 21:56 Temat postu: poprawiłem |
|
|
Poprawiłem. Dziękuję.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Immortal

|
Wysłany: 2014 12 22 22:25 Temat postu: |
|
|
Będę edytował tamten post kiedy jeszcze coś znajdę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2014 12 23 11:19 Temat postu: bezpośrednio |
|
|
Dziękuję za wskazanie błędów.
Proszę, zamiast tutaj (gdzie nie często zaglądam), pisz bezpośrednio do mnie na jmw [at] rosperos [kropa] com. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|