|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy ten wątek jest dla CIebie ekscytujący? |
Tak |
|
100% |
[ 1 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 1 |
|
Autor |
Wiadomość |
Karol_forum
|
Wysłany: 2018 02 07 14:00 Temat postu: Witam wszystkich! |
|
|
Jestem Karol, mam 25 lat i wiele doświadczeń duchowych, którymi będę się z Wami z czasem dzielił, a chętnie też posłucham Waszych. Bardzo doceniam to, że są takie miejsca, w których można wypowiadać się na takie tematy w sposób całkiem przyjemny i spokojny, wolny od ograniczeń ogółu. Miło mi, że dostałem tak szybką odpowiedź na prośbę o przyjęcie.
Od kilku lat zajmuje się rozwojem duchowym; od ok. 3 lat zajmuję się tym intensywniej i docieram do wiele głębszych sfer samego siebie. Nauki Pana Werdina inspirowały mnie już lata temu kiedy pierwszy raz miałem styczność z jego książką. Bardzo podekscytowało mnie przedsięwzięcie uniezależnienia się od pokarmów materialnych.
Jednym z największych moich odkryć ostatniego czasu jest to, że przekonanie tworzy rzeczywistość każdego z nas indywidualnie jak i całe życie na ziemi kolektywnie. W związku z tym, wiele ostatnich miesięcy poświęciłem transformacji negatywnych i niepasujących przekonań do mojego prawdziwego Ja, co pozwoliło mi zaobserwować jak zmienia się moje życie i jak wpadam w co raz to lepsze okoliczności.
Spowodowało to u mnie ogromny wzrost jakości życia w każdym jego aspekcie i dziś jestem chętny dzielić się i wymieniać się tą wiedzą.
Przez ok. 2-3 lata żyłem w depresji, a odkrywanie samego siebie poprzez transformację przekonań zawiodło mnie do punktu, w którym radzę sobie z takimi rzeczami w mgnieniu oka lub w bardzo szybkim czasie.
Z wielką ochotą przyłożę swoich dążeń, by jak najwięcej osób w tej społeczności odniosło korzyści z interakcji ze mną.
Pozdrawiam ciepło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartosz
|
Wysłany: 2018 09 15 08:59 Temat postu: |
|
|
Witaj
Porażki są tak samo potrzebne jak sukcesy, ponieważ ponosząc je uczymy się szybciej, koniec końców to jak yin & yang, równowaga sama cię znajdzie, a wtedy nie będzie już granic...
Witaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|