|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Saishiva

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leśny
|
Wysłany: 2021 01 29 09:47 Temat postu: |
|
|
Jeśli tak się sprawy mają to warto pomedytować nad przemijalnością.
Za teorią 676 na tak: zjawisko jest pochodzenia naturalnego, natura wszechświata jest oparta na cyklach, choć cykle nie muszą być w tych samych interwałach czasowych.
Wątpliwości: może poprzedni cykl był ostatnim, np. kometa się skończyła  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leśny
|
Wysłany: 2021 01 31 20:55 Temat postu: |
|
|
Nie chcę straszyć, ale Yellowstone, już dawno powinien pierdyknąć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matek
|
Wysłany: 2021 02 01 18:36 Temat postu: Eee tam |
|
|
Autor artykułu pisze w części pierwszej, że zainteresował się tematem mimo, iż zazwyczaj pomija informacje o kolejnych czekających nas katastrofach.
No właśnie...
Cóż w tych wszystkich informacjach, danych, przypuszczeniach, połączonych z przepowiedniami Baby Wangi (z których do tej pory żadna się nie sprawdziła), jest wyjątkowego i różnego od dziesiątek inych tego typu sensacji? Nasłyszałem się już ich życiu tyle, że wywołują u mnie jedynie wzruszenie ramion.
To już bardziej przekonują mnie zwolennicy "płaskiej ziemi", kiedy z nimi rozmawiam, chociaż i tak mnie nie przekonali:)
To po prostu wszystko już było. Jeśli cokolwiek nas czeka z " tego typu rzeczy" to przebiegunowanie, które zachodzi podobno coraz szybciej, i jest to zjawisko obserwowane przez "oficjalną" naukę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|