|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misio Gość
|
Wysłany: 2004 12 13 23:11 Temat postu: Niejedzenie a trening?? |
|
|
Wprawdzie nie jestem niejedzącym w zupełności, ale dla oczyszczania organizmu zawsze w poniedziałki nie jem i nie pije. Głupio się jednak złożyło, bo w pon musze chodzić na treningi, wymagające dużo siły. Jak myślicie, powinienem zmienić dzień?? Czy może chodzić na te treningi bez picia, jedzenia, bo to mi wyjdzie na dobre?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004 12 14 12:09 Temat postu: Re: Niejedzenie a trening?? |
|
|
Sam wiesz jak się czujesz. Jeśli lepiej Ci sie trenuje to zostaw tak jak jest, a jesli Twoje ciało cierpi to zmień dzien tygodnia.
Najsluszejszy wydaje sie byc 4 dzien tygodnia - środa lub ostatni - piątek [dni postne]. Piatek wydawal mi sie zawsze najlogiczniejszy [ale to jest moje odczucie] - aby po "trudach" tygodnia dać ciału troche wytchenienia i zaopatrzyc w sily na nastepny tydzien.
Warto po prostu spojrzec na rytmy konkretnych dni tygodnia, ktore sa naturalnie ustalone.
SANDRA |
|
Powrót do góry |
|
 |
zbawiciel II Gość
|
Wysłany: 2005 01 08 15:49 Temat postu: |
|
|
drogi misio
.........
naucz się korzystać ze zakumulowanej energii w organizmie
sam trenowałem 3 dyscypliny i wiem z doświadczenia
że jedzenie nawet kilka godzin przed jedzeniem mija sie z celem trenowania
zastanów się, może to Cię zainspiruje do "przeprogramowania" się
ja mam więcej siły gdy nic nie jem- z jedzenia u mni ewynika już teraz tylko zatrucie i lenistwo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zosia23
|
Wysłany: 2005 01 08 19:38 Temat postu: |
|
|
hmm.. chyba powinno się jednak pić wodę... bo jak się nie pije wody to chyba żadne oczyszczanie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
deila85
|
Wysłany: 2006 04 28 19:29 Temat postu: NARESZCIE :D |
|
|
W koncu moge odpowiedziec ciagle mi sie zawieszal komputer jak wchodzilam w odp.
Trenowalam dlugo i ciagle cos fizycznie dzialam i z mojego doswiaczenia wynika, ze naprawde jedzonko i trening do siebie nie pasuja ja w dzien treningowy nigdy nie jem, jak mam kryzys psychiczny i sie zdarzy to naprawde nie jest pozniej ciekawie -gorzej sie oddycha, wiadomo jelitka ciezsze blokuje sie przepona, krew w organach i miesnie sie sa odpowiednio dotlenione pozniej zakwasy moga wystapic i w ogole nie mam takiego powera jesli cos jem. Przeprowadzalam sucha glodowke i troszke sie balam, ze przy ciezkim treningu (kung-fu wtedy) nie dam rady- to byl chyba 4 dzien i bylam zaszokowana takiego powera wczesniej nie mialam na dodatek znacznie zwiekszylo sie odczuwanie energii.
Jak mam oboz treningowy -letni to jest bardzo intensywny system-nie jem nic, tylko pije jogurty -i to co czuje -wode super oczyszczanie i ja poprostu latam i poza treningami jeszcze na basen i saune lece POZDRAWIAM GORRACO I ZYCZE MILYCH TRENINGOW !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
wraithc88
|
Wysłany: 2008 02 23 02:39 Temat postu: |
|
|
No no no ladny post, az musze sprobowac. Jakos to sie kloci z tym co Joachim mowil o braku energii ;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wolny Czlowiek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wraithc88
|