|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy uważasz, że posty użytkownika dhjana NIE WNOSZĄ ŻADNEJ WARTOŚCI? |
TAK! |
|
0% |
[ 0 ] |
NIE! |
|
88% |
[ 8 ] |
NIE WIEM :) |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 9 |
|
Autor |
Wiadomość |
Bacchante
|
Wysłany: 2009 05 02 15:15 Temat postu: Czy posty użytkownika dhjana nie wnoszą żadnej wartości? |
|
|
http://www.niejedzenie.info/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=682
Czy posty użytkownika dhjana nie wnoszą żadnej wartości? :)
Ta ankieta jest odpowiedzią na poprzedni post dhjana i ma na celu udowodnieniu jej co sądzimy na temat jego postów, żeby nie popadał już w skrajną samokrytykę.
Dhjana, jak dla mnie każdy post, który przedstawia opinię i doświadczenia jest wartościowy!
/3.05.2009/ w świetle wyjaśnienia podanego przez dhjana moja argumentacja nie ma sensu, więc po prostu to zignorujcie.
Ostatnio zmieniony przez Bacchante dnia 2009 05 03 13:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2009 05 02 19:48 Temat postu: wartościowa |
|
|
Każda wypowiedź jest wartościowa na tym forum. Gdyby taka nie była, to nie zostałaby tutaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
witarianin
|
Wysłany: 2010 09 23 21:45 Temat postu: |
|
|
Nawet gdyby była informacja negatywna to i tak wnosi jakieś doświadczenie, a to doświadczenie poucza NAS. A ja ja nie postrzegam złej informacji. Łgodność uśmierza ból . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|