|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gregy
|
Wysłany: 2011 03 31 16:38 Temat postu: Konferencja na temat 8-dniowego procesu bretariańskiego |
|
|
Może kogoś zainteresuje informacja na temat konferencji o 8-dniowym procesie bretariańskim, która odbędzie się dnia 2 kwietnia o 24:00 (W Ekwadorze jest wtedy godzina 17:00) przez skype'a po angielsku:
akahi.y.camila
Prowadzącymi są bretarianie Akahi Salas i Camila Castillo.
Tutaj można zajrzeć n ich stronę:
http://www.akahmi.com
Na youtube można znaleźć trochę wywiadów z nimi. Na przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=fF8QYuPK1og&feature=related
Tutaj jest oryginalna informacja:
"Easy Transition To Breatharianism and The 8 day Pranic Being* Process. Video Conference, Via Skype. 2 of April 2011, 5 pm Ecuador".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
witarianin
|
Wysłany: 2011 04 01 23:50 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy ci gregy. Pozdrówko. Gdyby ktoś coś po angielsku się dowiedział , o treści tematu tej konferencji, prosimy o informacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szafir

|
Wysłany: 2011 04 02 12:52 Temat postu: |
|
|
Nie najlepiej u mnie z angielskim, ale zdaje się, że na tej stronie mówią o 3 dniowym procesie(Happy Breath?), który pozwoli mi żyć praną, jakieś "specjalne techniki oddechowe" i "procesy rozbudzające świadomość"..
Niejedzącym w 3 dni? Ale gdzie szczegóły? Muszę się do nich wybrać? Czy to odbywa się przez Skype? Może się podłączyć każdy kto chce? W dziale Events ostatnia wzmianka mówi o 27 November 2010, skąd masz tą informacje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysztof
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gregy
|
Wysłany: 2011 04 02 22:15 Temat postu: |
|
|
Szafir napisał: | W dziale Events ostatnia wzmianka mówi o 27 November 2010, skąd masz tą informacje? |
Na ich skypie, który podałem jest informacja o tej konferencji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szafir

|
Wysłany: 2011 04 02 23:12 Temat postu: |
|
|
Gregy napisał: |
Na ich skypie, który podałem jest informacja o tej konferencji. |
"All spaces are filled!"
Jeśli Ty będziesz mieć dostęp do tego tej konferencji, zastanów się nad jej nagraniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|